O podjetju

O podjetju

slika-pristavec

NAGOVOR DIREKTORJA

Podjetje Prigo želi postati vodilni člen na področju vseh storitvenih dejavnostih potrebnih za tovorna, dostavna in osebna vozila, ter na področju transporta in logistike. Vizija podjetja temelji na zagotavljanju kakovostnih rešitev, strokovnosti in nenehnemu izpopolnjevanju vseh poslovnih procesov.

Delovanje v okviru svetovno priznanih blagovnih znamk, nenehno izobraževanje zaposlenih, ter zagotavljanje ustrezne infrastrukture, opremljene z najmodernejšo opremo, nam zagotavlja stalen napredek ter odpira nove prodajne in poslovne poti.

"Change is the only constant in life."

Heraclitus, a Greek philosopher

Igor Pristavec

CEO

Profesionalno. Strokovno. Zanesljivo. Prigo d.o.o.

Poglejte si naš predstavitveni video s katerim boste lahko spoznali naš pristop, kjer dajemo izjemen poudarek profesionalnim in strokovnim rešitvam, ter da pri kakovosti ničesar ne prepuščamo naključju.

Nobenega dvoma ni, kaj lahko naši kupci pričakujejo od nas: vrhunske storitve po meri kupca, celovite rešitve na enem mestu, največje možno prizadevanje za stalni razvoj in nenehne izboljšave na vseh področjih delovanja.

slika-poslanstvo-vizija

Naše poslanstvo

Podjetje Prigo želi postati vodilni člen na področju transporta in logistike, ter vseh storitvenih dejavnostih potrebnih za tovorna, dostavna in osebna vozila.

Naša vizija

Vizija podjetja temelji na zagotavljanju kakovostnih rešitev, strokovnosti in nenehnemu izpopolnjevanju vseh poslovnih procesov.

slika-o-podjetju-prihodnost

Z zaupanjem in pogumom zremo v prihodnost…

Delovanje v okviru svetovno priznanih blagovnih znamk, nenehno izobraževanje zaposlenih, ter zagotavljanje ustrezne infrastrukture, opremljene z najmodernejšo opremo, nam zagotavlja stalen napredek ter odpira nove prodajne in poslovne poti.

slika-o-podjetju-02

Generacije se menjavajo. Glavna vrednota pa je vedno enaka – vrhunska kakovost!

Podjetje Prigo, d.o.o., Brezovica na področju transportno-logističnih storitev deluje že od 70-let prejšnjega stoletja. Na omenjenem področju nas dolgoletne izkušnje, sodoben vozni park in dolgoročne partnerske vezi z nekaterimi vodilnimi domačimi in tujimi podjetji.

Dolgoletno kakovostno poslovanje pa je podjetje nadgradilo z pridobitvijo licenc za pooblaščeni servis vozil Mercedes-Benz in vozil MAN ter pridobitev naziva generalnega zastopnika hladilnih agregatov Thermo King. Podjetje na področju trgovine z nadomestnimi deli, dodatki in pnevmatikami zastopa tudi druge svetovno priznane blagovne znamke.

Zavzemamo se, da na področju transportnega programa strankam omogočamo raznovrstne kakovostne storitve – vse od transportnih in logističnih storitev, kot tudi servisa in prodaje nadomestnih delov, ter vseh ostalih povezanih storitev.

 

ZA KAJ SE ZAVZEMAMO?

Naš cilj je povečati kakovost logističnih storitev v regiji, povečati zmožnosti delovanja in delovati kot glavni logistični posrednik v regiji.

PREDANI KAKOVOSTI

Zavedamo se da naročniki od nas pričakujejo zanesljive, varne in v roku opravljene storitve. Kakovost načrtujemo, izvajamo in preverjamo na vseh področjih delovanja. Delovanje celotnega podjetja je podvrženo strogim standardom kakovosti po smernicah certifikatov ISO 9001. Tako smo z leti postali sinonim za kakovostno opravljene storitve v dogovorjenem roku.

GLOBALNO PARTNERSTVO

Z našimi naročniki in vsemi dobavitelji gradimo dolgoročno partnersko sodelovanje, kjer sta spoštovanje in korektnost na prvem mestu. Pohvalimo se lahko z velikim številom priznanih partnerjev po celem svetu, ki prihajajo tudi iz bolj specifičnih branž kot sta npr. distribucija farmacevtskih izdelkov in industrijskih plinov.

SKRB ZA OKOLJE

Naša skrb za okolje je sestavni del poslovnega vodenja in organizacijske kulture podjetja. Uveljavljamo jo z načrtovanjem ravnanja z okoljem, spremljanjem in merjenjem ter takojšnjim ukrepanjem v primeru odstopanj od načel okoljske politike. Na področju ravnanja z okoljem je naš cilj izpolniti vse zakonske zahteve in zahteve standardov ISO 14001 in ISO 9001.

Uradni podatki podjetja

Novice in akcije