Transport in logistika

Podjetje Prigo, d.o.o., Brezovica na področju transportno-logističnih storitev deluje že od 70-let prejšnjega stoletja. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, sodoben vozni park in dolgoročne partnerske vezi z nekaterimi vodilnimi domačimi in tujimi podjetji.

TRANSPORT

PREVOZI BLAGA V CESTNEM PROMETU

Z lastnimi tovornimi vozili in v sodelovanju z razvejano partnersko mrežo smo redno prisotni na trgih EU, Švice in držav Balkana.

PODROČJA DELOVANJA

Prevozi splošnega tovora pod ponjavo

Prevozi temperaturno občutljivega blaga

storitev 4

Prevozi nevarnih snovi (ADR), oskrba s tehničnimi in industrijskimi plini

Temeljna logistična podpora pri oskrbi zalednih regijskih trgov

PRIGO...Vaš logistični partner v osrčju Evrope

45 +

let izkušenj

Učinkovite

rešitve

3000 m2 +

veliko regalno skladišče

100 %

prilagodljvost

ZA KAJ SE ZAVZEMAMO?

Naš cilj je povečati kakovost logističnih storitev v regiji, povečati zmožnosti delovanja in delovati kot glavni logistični posrednik v regiji.

PREDANI KAKOVOSTI

Zavedamo se da naši naročniki od nas pričakujejo zanesljive, varne in v roku opravljene storitve. Kakovost načrtujemo, izvajamo in preverjamo na vseh področjih delovanja. Delovanje celotnega podjetja je podvrženo strogim standardom kakovosti po smernicah certifikatov ISO 9001.

DOLGOROČNA PARTNERSTVA

Z našimi naročniki in dobavitelji gradimo dolgoročne partnerske odnose partnersko sodelovanje, kjer sta spoštovanje in korektnost na prvem mestu, ki temeljijo na zaupanju in spoštovanju. Ponosni smo, da lahko sodelujemo z vodilnimi svetovnimi podjetji, Pohvalimo se lahko z velikim številom priznanih partnerjev po celem svetu, ki prihajajo tudi iz bolj specifičnih branž kot sta npr. distribucija farmacevtskih izdelkov in industrijskih plinov.

SKRB ZA OKOLJE

Skrb za okolje je eden temeljnih gradnikov naše organizacijske kulture. Naše delovanje na področju okoljevarstva dosledno sledi načelom in usmeritvam okoljskega standarda ISO 14001.

PRIGO JE DRUGO IME ZA ...

visoko usposobljen kader sledenje vozil v vsakem trenutku sodoben vozni park točnost in zanesljivost

... SODOBEN TRANSPORT IN LOGISTIKO

STOPITE V STIK Z NAMI

Direktor transporta in logistike Miroslav Beg
Vodja transporta Igor Končar

ali nam sledite na Facebooku